Carte Blanche

Je kunt natuurlijk proberen bij Sonja te bestellen wat je allemaal lekker vindt. Als je niet masochistisch bent, is dat wellicht te proberen. Maar het heeft in feite weinig met sadomasochisme te maken. Cruciaal bij sadomasochisme is immers de machtsongelijkheid. En als je gezegend bent met een gezonde dosis masochisme, kom je niet met een wensenlijstje waarmee je macht naar je toe probeert te trekken. Dan gedraag je je slaafs. En Sonja biedt je de mogelijkheid vol overgave het spel te spelen. Door je zelf weg te cijferen en uitsluitend helemaal voor Sonja te gaan. Gewoon, zoals het hoort. Je kunt pas dan bij haar aan je zelf ontsnappen, door je zelf vol vertrouwen aan Sonja te geven. Voedt haar sadisme met jouw masochisme en zij zal met haar sadisme jouw masochisme tot het uiterste voeden. Doe recht aan Sonja’s sadisme en jouw masochisme door Sonja carte blanche te geven.
Stelling 1: SM vereist carte blanche.

Met carte blanche zal zij je dan als haar lijfeigene steeds beproeven, stap voor stap met respect voor jou en je grenzen, tot je uiteindelijk bent, waar zij je hebben wil en waar jij in feite óók wilt zijn. Tot je op haar plek bent en dus op je plek bij haar. Dat gaat niet in één sessie, dat is een proces dat je samen met Sonja aangaat. Maar elke sessie heeft wel  als extra dimensie deze geleidelijke verwording van je zelf tot Sonja’s object. Als masochist mag je Sonja dan, door steeds voor haar tot het uiterste te willen lijden, laten zien dat je echt van haar bent, dat je uitsluitend haar willoos speeltje wilt zijn. Als dat lukt is het ook echt feest voor jullie beiden. Omdat zij dan echt met volle slagen van je kan genieten en jij als masochist je bestemming hebt bereikt: Sonja!

Carte blanche geef je natuurlijk niet zomaar. Misschien moet je het eerst voor één keer proberen. Je geeft je zelf immers niet zomaar cadeau. Een groter geschenk heb je niet en daarna ben je je zelf kwijt. Je kunt je zelf niet tweemaal geven. Je kunt geen twee dames dienen. Voor carte blanche is sowieso genegenheid nodig, in de dubbele betekenis van het woord: (1) als je je wilt geven moet je heel veel om Sonja geven; (2)  je moet onvoorwaardelijk voor Sonja willen buigen, willen neigen.
Stelling 2: Carte blanche vereist genegenheid.

Uit stelling 1 en 2 volgt
Stelling 3: SM vereist genegenheid.

Daarnaast wil je door Sonja tot het uiterste gedreven worden naar je lot. Sonja zal je dan onontkoombaar via jouw lijdensweg leiden naar de plek die zij voor jou voor ogen heeft: jouw plekje bij haar. Een plekje waar je prima op je plek bent. Maar aan Sonja geef je geen flutcadeau. Je moet voor haar een aanlokkelijk hebbedingetje zijn. Zij moet je willen als speeltje. Carte blanche betekent geen huwelijk. Maar je geeft Sonja wel je jawoord. Dat betekent dat jij niet alleen op Sonja vertrouwt, maar dat zij ook op jou kan vertrouwen.

2 reacties op “Carte Blanche

  1. Voor mij geld maar 1 stelling: Carte Blanche vergt 100% vertrouwen.
    En dat is heerlijk. Ik kan mij laten gaan, hoef niet bang te zijn, zij doet met mij wat zijn op dat moment fijn vindt. Dat vertrouwen is bij mij naar 3 sessies helemaal opgebouwd. Ik verlang er nu alweer om bij haar te zijn om mijn lichaam aan haar toe te vertrouwen. Ik ben dan haar speeltje. Heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *